Foto: Pixabay 

Fem härliga rakettips för nyår

Nyårsafton börjar närma sig med stora steg och för många innebär det en sak, raketer. Under en dag får man leka sprängexpert och lysa upp hela himlen med vackra arrangemang och känna den ljuva krutdoften efteråt. Här är fem bra tips som firar in det nya året både storslaget och ljudrikt.

Mega rocket assortment, 24 pack

En bra kombination av kvantitet och kvalitet som dessa medelstora pjäser erbjuder. Lite dyrare, men hela 24 stycken för priset som kan flyga upp till hela 50 meter och smäller upp till en klassisk nyårsraket. För ungefär 600kr.

Alien Fountain

Helt klart det stora budgetalternativet men som ändå är unik i sin Alien liknande form och med mer spejsade effekter än de vanliga traditionella. Kostar bara en hundring.

Celebration bomb.

Prisvärd för 3 ordentliga smällar. Gillar du när det låter? Då är detta någonting för dig! Även den flyger upp i 50 meter och garanterar att man sticker ut från grannarnas puffar. Kostnaden blir på runt 250.

Tweak tårta. 19 st

Kostar ungefär lika mycket som Celebration bomb och man får mycket för pengarna och passar bra för den som tänker lägga den större delen pengar på annat men ändå vill ha något bra pang pang att komma med. 30 sekunders kul rakt upp i 30 meter.

Wild Thunder tårta.

För den sanna entusiasten och den som sparat lite extraslantar från extraknäcket, finns denna smällfeta tårta med hela 80 sekunders brinntid och en stighöjd på hela 60 meter. Stor blandning men som kostar därefter, 1300kr.

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer