Förlust för JB

Nej, det ville sig inte för Jönköping Bandy då laget gästade Katrineholm.
JB förlorade med 3-2 efter att man haft ledningen med 2-1 i paus.

Annandag jul är en klassisk bandydag.

Så även för de 930 betalande i Katrineholm. De allra flesta höll så klart på hemmalaget och de hade all anledning att vara nöjda till slut.

Men det var gästande Jönköping som tog ledningen då Gustav Backman satte 1-0 efter det att nära 15 minuter var spelade. Backman blev framspelad av Daren Richardson och målet kom när Katrineholm hade en spelare utvisad.

Efter målet var det sedan Jönköpings tur att få en spelare utvisad, men JB klarade av Emil Anderssons utvisning utan att släppa in mål, men laget hann knappt bli fulltaligt innan det att hemmalaget kvitterade till 1–1, då hade det spelats drygt 30 minuter av matchen.

Och apropå utvisning. I den 27:e minuten drog hemmalaget på sig en ny utvisning, denna gång för fasthållning. Och JB lyckades åter utnyttja det numerära övertaget på isen. Oskar Davidsson satte 2-1, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken satte Katrineholm 2-2 tidigt och när det återstod nästan 15 minuter av ordinarie matchtid kunde Katrineholm göra 3-2, något som också blev slutresultatet.

Det här var Jönköping Bandys femte raka förlust i allsvenskan.

Annandagen bjöd även på det heta mötet mellan Tranås och Nässjö. Se filmer från den matchen i form av highlights och bengalbränning av glada Nässjöfans.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer