Modevisningen var tidssatt att börja klockan sju under onsdagskvällen. Redan vid sextiden köade modeintresserade damer utanför Jönköpings teater. Biljetterna till modevisningen gick åt som smör i solsken och det blev många skratt under första halvan av visningen.
- Det känns verkligen jättekul att så många har dykt upp ikväll. Vi har även många sponsorer som bidragit med vinsterr till lotteriet, säger Elisabeth Olsén, Rädda Barnen Jönköping.

Marint och färgglatt
Kläder visades upp från butiker i centrala Jönköping. Bland annat färgglada plagg från Tant Blå och kläder i marint tema från Våran kåk och Lindells. Anna Mårtensson stegade ut med en randig klänning och Kastrullhäxans energi var på topp när hon visade upp granna tunikor från Tant Blå. Konferencier för modevisningen var i vanlig ordning Stefan Bomberg, som drog igång modevisningaen från början.
- Många kvinnor påpekar sina fel och brister när de provar kläder. Istället borde de ställa sig frågan: Vem är det egentligen som har sytt det här?, skämtade Bomberg.

Nåt för alla
Monica Alsén och Ingvor Jutnäs njöt av modevisningen och blev sugna på att shoppa nya vårkläder. 
- Det här är ett jättetrevligt arrangemang och jag tycker att det är roligt att kändisarna bjuder så mycket på sig själva, säger Ingvor Jutnäs.
De båda vännerna konstaterar att det finns något för alla.
- Att det har blivit modernt med färggranna kläder är kul. Det är ändå en bra bredd på de olika stilarna och butikerna, säger Monica Alsén och tillägger:
- Det är ett riktigt härligt event.