Från vänster, Irfan Hotic, Zini Lumani, Mohammed Ali-Khan, Issa Iskander, Elin Hegestrand & Eugen Adolfsson. Foto: Erik Boström

Här är Husqvarnas nya ledarstab

På torsdagen presenterade Husqvarna FF det som blir herrlagets ledarstab under 2017. Mohammed Ali-Khan är som bekant ny huvudtränare och utöver han är det fyra ytterligare medlemmar i staben.
– En av de större ledarstaber vi har haft i Husqvarna, säger sportchef Issa Iskander.

Som Jnytt tidigare skrivit blir Eugen Adolfsson ny assisterande tränare i Husqvarna FF. Peo som han kallas har tidigare varit aktiv i Haga, tanken var att han skulle ta ett sabbatsår ifrån fotbollen men när Issa Iskander ringde ändrades planerna.

– Jag kände att detta är något jag vill hoppa på och jag kommer lägga ner 110 procent och det ska verkligen bli jäkligt roligt, säger Adolfsson på presskonferensen.

Peo tror att han kommer kunna lära sig en del av Mohammed Ali Khan, som är nöjd med sin nya assistent.

– Han är duktig på övningar och kommer jobba mycket individuellt med spelarna. Han ska hjälpa spelarna att gå framåt, rent tekniskt.

"Har ett jätteintresse för den fysiska delen"

Övriga medlemmar i ledarstaben blir Elin Hegestrand fystränare, Irfan Hotic målvaktstränare och Zini Lumani som blir lite av en hjälpande hand till övriga i ledarstaben.

– Jag har spelat fotboll hela mitt liv och det är en jättepassion. Dessutom har jag ett jätteintresse för den fysiska delen. Jag har även fått nytt jobb som massageterapeut och det blir en bra kombination med HFF, säger Hegestrand som nu gör sitt andra år i Husqvarna FF.

Irfan Hotic var i föreningens damlag föregående säsong men kliver nu in som målvaktstränare även i herrlaget.

Zini Lumani har ingen ledarerfarenhet men Issa Iskander berömmer hans ledaregenskaper från när de var i Råslätts SK tillsammans.

Khan ville ha en större ledarstab

År 2016 innehöll Husqvarnas ledarstab Niclas Tagesson, Elin Hegestrand och delvis Kjell Jacobsson. I år växer den alltså till sig rejält, nya tränaren Mohammed Ali-Khan har varit drivande i att ledarstaben ska bli större.

– Det var inte ett krav, men jag tror verkligen på att man ska jobba med individerna i gruppen. Tanken är att vi vill dela upp träningen lite mer, säger Ali-Khan.

Presenterar nya spelare imorgon

Redan imorgon kommer Husqvarna FF presentera ett antal nya spelare. Laget är ute efter två målvakter och tre utespelare. Issa Iskander säger att Philip Bernholtz är intressant, men inte riktigt nära just nu.

– Han är jätteintressant och vi jobbar för att hitta en lösning. Men just nu är vi inte jättenära, det handlar om att få ihop en helhet med boende och arbete. Dessutom är det inte klart hur det går med Ängelholms konkursansökan, han har ju ett år kvar på sitt kontrakt där, säger Iskander.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer