Foto: Pressbild 

Ny butik öppnar på Hedenstorp

Nu är det klart med ännu en etablering på Hedenstorp strax utanför Jönköping. Det handlar om Trafikbutiken, som slog upp portarna under tisdagen.

- Vi växer mycket nu och vår butik i Jönköping är ett första steg i vår etableringsplan. Det känns jättekul att ha tagit det här steget och vi tror att vi har mycket att tillföra, säger Urban Nordengren, vd och grundare av Trafikbutiken, i en kommentar.

Trafikbutiken säljer och hyr ut trafikrelaterade produkter. Företaget finns sedan tidigare i Örebro och har nu valt att öppna upp ytterligare en butik på Mogölsvägen i Jönköping. Den nya butiken är på 370 kvm inklusive kontor och uthyrningen har skett genom lokalförmedlaren Quadrent.

- Vi vill vara med och utveckla näringslivet i Jönköping och att Trafikbutiken har valt att etablera sig här tycker vi såklart är jätteroligt säger David Hjalmarsson, uthyrare på Quadrent.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer