Är du sugen på att hålla någon i handen på söndag? Då är det dags att ge dig ut i dejtingdjungeln och leta! Foto: Christer Nordmark

Så hittar du dejten i Jönköping

Är du redo för Alla hjärtans dag eller snurrar det i huvudet när du ska välja bland alla dejtingsidor på internet? Det finns en mängd tips för hur man ska lyckas med sitt dejtande och det gäller att sortera ut det som fungerar bäst för dig. Jnytt hjälper dig på vägen.

Svenskarna är näst bäst i Europa på mobildejting och användandet har ökat dramatiskt det senaste året. Om vi väljer datorn eller mobilen varierar dock på veckodag och tid på dygnet. Mest populärt är att logga in på söndagar mellan 14 och 18.

Den här söndagen står Alla hjärtans dag för dörren och många letar efter en likasinnad att spendera dagen med.

Här kan du hitta helgens dejt:

• Tinder: Svep höger för att gilla eller vänster för att ignorera. Om någon gillar dig ..

Här kan du hitta helgens dejt:

• Tinder: Svep höger för att gilla eller vänster för att ignorera. Om någon gillar dig också är det en matchning. Chatta eller ta ett foto för att dela ett ögonblick med alla dina matchningar på samma gång. Anslut med Facebook.

• Hot or not: Se alla som befinner sig i närheten, oavsett om du är i affären, på nattklubben eller utomlands.

• Sprinter: Björn Borg lanserade nyligen appen Sprinter som finns tillgänglig för smarta telefoner. Den ska hjälpa användarna att förbättra sina träningsresultat genom att hjälpa dem hitta träningspartners. Det finns nämligen studier som visar att motivationen stiger när man tränar tillsammans med någon annan.

• Badoo: Appen visar folk i närheten eller de du korsat väg med. Skapa en detaljerad profil med Facebook eller mejlkonto.

• Match.com: Chatta, dejta och sök efter singlar i närheten.

• Mazily: Gillar du att gå på konserter eller vill dela dina poetiska erfarenheter med likasinnade? På Mazily kan du se vilka som är intresserade av samma kulturella evenemang som dig i din stad, och bestämma träff. Ha kul och lär känna nya människor med samma intresse.

• Be2 Kristen: Erbjuder dejting med särskild inriktning på kristna. För att kunna flirta aktivt, läsa och svara på annonser måste man köpa ett abonnemang.

• Elitesinglar: Dejting för sofistikerade singlar. Tror på kvalitet över kvantitet när det kommer till dejting enligt sin webbsida.

- Mobilen är i dag en helt naturlig del av vår vardag. Vissa menar till och med att det i dag känns lättare att klara en dag utan plånbok än utan mobil, säger Leyla Öfwerström, PR-ansvarig på Match.com i Norden.

Fika är populärt

- Alla uppskattar att få ett leende eller en värmande blick från en annan person. Det är någonting som verkligen kan boosta självförtroendet, vilket i sin tur väcker möjligheten till spännande möten, säger Leyla Öfwerström.

De populäraste platserna i Jönköpings län att dejta på är Condeco, Anna Gretas och Vätterstranden. 60 procent av alla singlar vill gå på dejt under tidig kväll och självklart hoppas de flesta (89 procent) på soligt väder. Det visar en undersökning gjord av Match.com.

Dejtingcoachens bästa tips:

• Kom underfund med vem du är och vad du tycker om. Att känna sig själv är viktigt för ..

Dejtingcoachens bästa tips:

• Kom underfund med vem du är och vad du tycker om. Att känna sig själv är viktigt för att kunna dejta på sina egna villkor och hitta någon som passar.

• Ta det inte på för stort allvar. Våga prova dig fram så lär du dig vad som funkar och inte på vägen.

• Var genuint nyfiken. Tänk inte för mycket på dig själv så får du en bättre kontakt med den du dejtar.

• Övning ger färdighet. Det krävs både lyckade och misslyckade dejter för att hitta rätt.

• Omfamna pirret. Det är okej att det känns pirrigt och nervöst att gå på dejt.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer