Är Stephan "Lillis" Lundh åter aktuell för HV? Foto: Bertil Ericson/TT
På väg till HV71

"Skulle vara kul att träna HV"

Stephan "Lillis" Lundh var en av favoriterna till att ta över som huvudtränare för HV71 inför denna säsong. Nu kan "Lillis" åter vara på tapeten för HV då det är klart att det inte blir någon fortsättning i Pantern för Lundh.

HV71 söker sedan tidigare en tredje tränare i sin stab. HV har än så länge inte valt att utnyttja Tim Brithéns optionsår vilket innebär att laget just nu bara har Johan Lindbom under kontrakt över nästa säsong.

Stephan Lundh var en av toppkandidaterna till att ta över huvudtränaruppdraget förra sommaren och nu kan han åter vara aktuell då det inte blir en fortsättning i Pantern för "Lillis" del.

– Jag har lite förslag från SHL, hockeyallsvenskan och även utomlands men jag har inte pratat med HV sen i somras. Jag kommer börja titta över mina alternativ nästa vecka, säger Stephan "Lillis" Lundh.

Skulle HV71 vara ett intressant alternativ?

– Ja självklart skulle det vara kul att träna HV, det är en av toppklubbarna i Sverige med ambitioner om att vara ett topplag varje säsong. Jag tycker dock att Johan Lindbom har gjort ett bra jobb och det är inte alltid lätt att träna ett lag som lever med en ständig press på sig utifrån.

Fokus på slutspelet

HV71:s sportchef, Johan Hult, menar att fokus ligger på det stundande slutspelet.

– Vi har fullt fokus på slutspelet just nu och vad vi diskuterar internt angående nästa säsong är inget jag vill kommentera för än vi har något att presentera.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer