Foto: Peter Wilsson
Foto: Peter Wilsson
Foto: Peter Wilsson
Foto: Peter Wilsson

24 rutor krossade på skola

Vid 07.35 fick polisen larm om en stor skadegörelse på Södergårdsskolan i Huskvarna. Någon har krossat 24 fönsterrutor på skolan.

Enligt polisen är det oklart när skadegörelsen ska ha inträffat, men man upptäckte det hela i morse. Det handlar om fönsterrutor på två entrédörrar och rutorna beräknas vara 30 gånger 30 centimeter stora. Något sammanlagt värde framgår inte av anmälan, då inget ersättningsanspråk ännu kommit in.

Strax efter halv tio på förmiddagen kom polisen till platsen för att undersöka brottsplatsen. Skadorna har dokumenterats och ska sammanställas, men i nuläget finns ingen misstänkt.

Letat efter spår

– Polisen har nu lämnat brottsplatsen. Vi har letat efter eventuella spår i form av exempelvis blod, snus, cigarettfimpar och liknande. Vi inväntar nu resultatet av brottsplatsundersökningen, berättar förundersökningsledare Markus Rudenhammar.

Vill ha tips

Polisen vill gärna ha kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser eller har information om skadegörelsen på telefon 114 14.

Vet du mer - har du bilder?

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer