Foto: Pär Grännö

Studenternas dag är tillbaka!

Under tisdagen är det återigen dags för The Students’ Day som kommer att innebära rabatter och erbjudanden på Jönköping City för alla JU-studenter.
036student har pratat med Erik Wendel som är projektledare för Jönköpings studentkår och en av arrangörerna bakom eventet.

Mors dag och Fars dag, Våffeldagen och Kanelbullens dag. Listan på temadagar under året kan göras lång och under tisdagen är det dags för Studenternas dag som anordnas av Jönköpings studentkår i samarbete med Jönköping City.

– Det är meningen att studenterna i Jönköping ska få känna sig lite bortskämda genom att de får exklusiva erbjudanden runtom i staden, berättar Erik Wendel, projektledare för Jönköpings Studentkår

Engagemanget stort

Redan i dag står Jönköpings studentkår på campus och delar ut ett stort antal presentkort och produkter från flera av de butiker och restauranger som kommer att medverka i dagen. Det gäller att klara av vissa utmaningar och priserna som delas ut består av allt ifrån presentkort på smycken till frukostbiljetter på restauranger.

– Det är kul att se att butikerna engagerar sig så mycket, säger Wendel.

Rabatter på upp till 30-40%

Nytt för i år är att dagen har förlängts och istället kommer att pågå under hela dagen, från klockan 10 till 19. Större delen av de butiker som ingår i Jönköping City kommer att medverka och för alla JU-studenter handlar det om erbjudanden och rabatter på upp till 30-40%.

– Vi har lyssnat på vad studenterna sa under tidigare år och även förklarat för butikerna som medverkar att det gäller att sticka ut för att få uppmärksamhet. 10% på en specifik vara funkar oftast inte och det har butikerna lyssnat på, berättar Wendel.

Även ett flertal restauranger och fik kommer att ha erbjudanden för studenter, vilket innebär att man kommer kunna spendera större delen utav dagen på stan utan problem, säger Wendel.

– Kolla igenom erbjudanden noga och förbered en shopping-rutt. Glöm inte heller att fylla på med energi på något fik för att orka ännu längre.

Relaterat

Kommentera artikeln!

Regler för kommentarer

Jnytt använder så kallad förhandsmoderering. Det innebär att alla kommentarer granskas innan de publiceras.

Vi håller en respektfull ton och ett vårdat språk i våra kommentarsfält.
Det är inte tillåtet att skriva kränkande om andra människor.
Här diskuterar vi sak – inte person – och vi håller oss till ämnet. Vi sprider inte heller skvaller.
Kommentarer ska vara sanna och relevanta.
Vi accepterar inte inlägg som är nedsättande vad gäller exempelvis etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, religion, politisk hemvist eller yrke.
Kommentarer måste följa de pressetiska reglerna, där de är tillämpliga för insändare/kommentarer.
Det är ingen rättighet att få sina kommentarer publicerade. Vi förbehåller oss rätten att gallra bort inlägg som strider mot våra grundläggande värderingar om demokrati, humanism och respekt för rättsstaten.

Tillbaka

Skriv din kommentar här...
Om du anger signatur döljs ditt namn i kommentaren.

Tillbaka

Se alla kommentarer