Danne firade andra chansen med bästisen Karl

Dela & gilla

Hjälpmedel

Reagera

Publicerad

Melodifestivalen i Göteborg bjöd inte bara på vinnare och förlorare utan även på en rejäl efterfest på artisthotellet i centrala Göteborg. Jnytt.se var med när Daniel Karlsson och hans bandkompisar i The Moniker festade loss.

Daniel Karlsson och bästa kompisen Karl Martindahl skålade och kramades under festen.
Daniel Karlsson och bästa kompisen Karl Martindahl skålade och kramades under festen. Fotograf: Cathrine Leván

Hela kändiseliten var på plats när det drog ihop sig till efterfest i Göteborg. Som sig bör korkades champagneflaskorna upp en efter en och Brolle och Sanna Nielsen firades efter segern under kvällen. Melodifestivalens andra deltävling är över och The Moniker, Daniel Karlsson från Jönköping, är vidare till andra chansen.

The MonikerThe Moniker

Det var en glad Moniker som festade loss med kompisar och kollegor under kvällen. Det bjöds på mat och Daniel passade även på att ta sig en snaps när han satt med bandkompisarna vid långbordet och snackade och skålade. The Moniker
The Moniker
Bästisen Karl Martindahl och hans sambo Anna Lindahl var på plats på festen och Karl verkade, om möjligt, ännu gladare än Daniel.

Karl Martindahl och Anna Lindahl

- Brorsan har gått vidare och jag är överlycklig, ropar Karl och omfamnar Jnytts reportrar och är glad att se jönköpingsbor på festen. (Han tillägger att vi jönköpingsbor är många och starka.)
Han tycker det är toppen med andra chansen och tror på Daniel och bandkillarna.
- Vilken tur! När någon äntligen gör bra musik så går det, konstaterar han.

The Moniker
Bandkillarna i The Moniker var med på festen.

The Moniker
Daniel Karlsson och kompisen Peter Thörn från Bankeryd.

När Jnytt.se lämnade festen efter midnatt var många kvar - så även The Moniker. Tur att Daniel inte har något inplanerat under söndagen...