Familjen Petersson från Huskvarna vann ett stort pris

Dela & gilla

Hjälpmedel

Reagera

Publicerad

Nere på stan är det massor av folk som shoppar, fikar, dricker öl och har det allmänt trevligt. Jnytt.se gick ut på stan och kollade om jönköpingsborna hittat några marknadsfynd.

Sofia Petersson och barnen Filip och Signe släpar runt på en gigantisk Nasse-gris som de vann direkt när de kom till marknaden. "Den är fruktansvärt jobbig" säger Sofia som har djuret i barnvagnen. Men barnen är glada. Filip vill låsa in den i ett skåp när han kommer hem så inte syrran kan ta den.
Sofia Petersson och barnen Filip och Signe släpar runt på en gigantisk Nasse-gris som de vann direkt när de kom till marknaden. "Den är fruktansvärt jobbig" säger Sofia som har djuret i barnvagnen. Men barnen är glada. Filip vill låsa in den i ett skåp när han kommer hem så inte syrran kan ta den. Fotograf: Marianne Lundvall

Jönköpings Marknad

Emilia och Caroline Johansson har varit nere på stan och är på väg hem. det blev en vinst på tivolit och Emilia är glad. De tycker det var kul på marknaden, men har vissa önskemål.
- De borde ta in fler knallar, säger Caroline.
- Och lite fler hästar, säger Emilia med ett leende.

Jönköpings MarknadOscar och Anders Bogren har också varit på stan.
- Vi har varit på tivolit och bränt alldeles för mycket pengar, säger Anders.
Det blev en del karuseller, men det var ingen hit att åka Joyride.
- Den var inte bra, jag blev ledsen, säger Oscar.

Jönköpings MarknadAlexander Barimo och George Rahhal shoppar på stan. Det har blivit kläder och en present till en kompis.
- Det är trevligt, kul att det händer något, säger George till Jnytt.se

Jönköpings MarknadEwa Bylander kommer från Jönköping men bor numera i Halmstad. I helgen är det bröllop i stan och hon är på plats.
- Jag är förvånad över att det är så häftiga rabatter, säger Ewa som hittills har köpt ett par skor.

Jönköpings MarknadLiberta Jashari och kompisen Imeldina Latifovic är riktiga storshoppare och går givetvis på marknaden. De har både köpt vanliga kläder och fotbollskläder.
- Så länge vi har pengar shoppar vi, utbrister de.

Jönköpings Marknad....Och så var det ju Sofia och barnen som vunnit ett mjukdjur....Så här stor var den!