Flera narkotikabrott och rattfyllo stoppades på E4

Dela & gilla

Hjälpmedel

Reagera

Publicerad

Det har varit en lugn natt i kommunen.
- Lite rutinärden, stoppade fordon med mera, men inget som har ett vidare till ytterligare åtgärder från polisens sida, säger Maria Lavesson, vakthavande befäl vid jönköpingspolisen.
Däremot hände det en hel del sent under torsdagskvällen som polisen fick ta hand om.

Två personer greps i Jönköping misstänkta för narkotikabrott. Kontakt togs med åklagaren för eventuellt anhållningsbeslut. Någon ytterligare information i ärendet lämnar polisen inte i nuläget.
En person fick sitt körkort omhändertaget sedan det visat sig att han kört rattfull.

Körkortet drogs direkt
Händelsen inträffade sent igår när polisen stoppade en bil på E4 i höjd med Klevshult. Mannen, född 1967, fick blåsa och det blev ett positivt utslag. Han togs med till polisstationen och är visade det sig att mängden alkohol i utandningsluften var så hög att körkortet omhändertogs direkt.
Polisen påträffade även en kvinna i Hovslätt i Jönköping sent igår som visade sig vara narkotikapåverkad. Kvinnan, född på 60-talet, togs med till stationen för provtagning och förhör.

Två besökts i Bankeryd
Två personer blev också beskjutna av ett så kallat soft airgun-vapen i Bankeryd sent under kvällen. De två fick mindre skador och behövde inte uppsöka sjukhus.
Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Man har ingen i nuläget som är misstänkta för skotten.