När Kristoffer Fagercrantz lämnade J-Södra för Kalmar FF lämnade han en stor lucka efter sig i truppen - en lucka som nu har täppts till.
Andreas Tegström hämtas hem från Norge, där han spelat de senaste sex säsongerna, och är tänkt att användas som släpande anfallare.
- Han ska ha rollen som Fagercrantz försvann med, ska vara en släpande forward som ligger bakom Pär Cederqvist. Den rollen är som klippt och skuren för Andreas, det är där han passar bäst, och vi har fått den spelare vi vill ha, säger Hans Lindbom.

Skrivit tvåårskontrakt
J-Södra har varit i kontakt med Tegström sedan i julas, men det är bara den senaste veckan som parterna har fört mer intensiva diskussioner om ett kontrakt.
På söndagen kom parterna överens om ett tvåårskontrakt.
32-åringen hade ett par framgångsrika säsonger när han kom till Norge, men har varit skadedrabbad på senare år och spelade bara nio matcher från start för Fredrikstad i andraligan säsongen 2010.
- Han spelade inte så mycket förra hösten, men jag är inte orolig ett dugg. Nu är han fullt frisk och aktuell att trappa igång, säger Hans Lindbom.
Andreas Tegström börjar träna med J-Södra måndag 7 mars.