Bo Axelsson från Linköping fick biljett till konserten av sina döttrar Cecilia och Karin i julklapp. Nu var det dags.
- Jag har lyssnat på Dylan i hela mitt liv, men aldrig sett honom spela live. Så det här är något alldeles extra, säger Bo.
Döttrarna delar inte intresset på samma sätt.
- Jag såg Dylan i Stockholm för ett par år sedan. Då kände jag inte igen så många låtar fast jag lyssnat på farsans gamla skivor en hel del, skrattar Cecilia.Två par hade åkt de över 25 milen från Kalmar för att se konserten, Thomas och Anna-Lena Nilsson samt Sven och Gunilla Kindberg.
- Bob Dylan är en gammal ungdomsidol som hängt med i alla år. Så det här är både nostalgi och en massa annat, säger Thomas Nilsson.
- Vi såg honom när han spelade i Borgholms slottsruin för några år sedan. Då var det bra, det blir säkert lika bra här, fortsätter han.Ett något yngre jönköpingsgäng än medelbesökaren hade laddat inför konserten. Annika Sander, Tina och Amanda Bymark samt Peter Sincic.
- Det är stort bara att han är här och spelar och att man ska få se honom live. Att se Bob Dylan i Jönköping är som att ha Elvis hemma i vardagsrummet, säger Peter och skrattar åt sin liknelse.
Att de är något yngre än det stora flertalet andra besökare bekymrar dem inte.
- Musik är tidlöst och Bob Dylan är stor, konstaterar Peter.Agneta och Björn Nilsson från Linköping har sett Dylan flera gånger de senaste åren. De tvekade inte att åka till Jönköping.
- Det är alltid kul att få höra de gamla låtarna i nya versioner. Och så kanske han ler eller säger något till publiken den här gången, skrattar Björn.
- Dylans konserter är alltid bra, förutom att det kan bli lite väl mycket pipande i munspelet emellanåt, säger Agneta.