Läget i HV71: Oscar Sundh, Jesper Thörnberg och Jesper Fasth är långtidsskadade och stannar hemma. Nya formationer mot Skellefteå, bland annat Andreas Jämtin och Johan Lindström bytte plats, och samma uppställning väntas nu också.
Läget i Luleå: Är inne i en positiv trend, krossade senast svenska mästarna Brynäs med hela 8-1 och har fått igång målproduktionen efter att ha varit kritiserat. Mika Pyörälä, Anton Hedman, Linus Persson, Sami Sandell, Janne Sandström och Jonas Berglund får inte spela klart tredje perioden.
Nedsläpp: 19.00, Coop Norrbotten Arena.

När HV71 möter Luleå på bortais i kväll kommer den avbrutna matchen från 9 oktober - då Oscar Sundh ådrog sig en kraftig hjärnskakning - att återupptas.
Med nedsläpp 6.27 gånget av tredje perioden, ställningen 1-1 och numerärt underläge för HV71.
- Jag har ju tjatat om att vi ska spela mer fredagar/lördagar och nu får vi spela två matcher på en och samma dag. Det ska bli kul, framförallt unikt för det har jag nog inte varit med om innan, säger Ulf Dahlén.

Får inte vara med från början
Förutsättningarna är följande: Oscar Fantenberg inleder matchen genom att sitta i utvisningsbåset och i väntan på att den "nya" matchen ska starta får inte Elias Fälth och Johan Lindström medverka eftersom de inte var tillgängliga i det ursprungliga mötet.
Samma sak gäller Andreas Jämtin och Anton Bengtsson - samma förutsättningar som då gäller alltså nu när pucken släpps.
- Det blir lite konstigt men bara för oss att köra på och gilla laget. De som inte spelade då får vänta i omklädningsrummet så länge, säger Ulf Dahlén som vill ta med sig det fina spelet från förra omgången.

"Ska vinna - det enda vi tänker på"
- Mot Skellefteå hade vi ett riktigt bra försvarsspel, och det var vårt fokus i 60 minuter. Det måste du ha om du möter offensivt skickliga lag och Luleå är tuffa att möta på bortaplan, så det ska bli intressant.
Och med andra ord sex poäng på spel. Efter prestigesegern mot Skellefteå - 2-1 - kan HV71 dryga ut serieledningen till tio poängs ledning.
- Tabellen skiter vi i. Det finns en klyscha som är väldigt gångbar; du får inte bli för hög vid en vinst och inte heller för låg vid en förlust, det är viktigt att komma ihåg. Vi ska försöka vinna matcherna när vi åker upp, det är det enda som vi tänker på, säger Ulf Dahlén.
Vad blir viktigt?
- Inte något särskilt utan det är viktigt att slå på direkt, det finns ingenting att vänta på. Exakt samma förutsättningar gäller för Luleå men vi ska tänka på vårt. Vid första nedsläpp ska vi vara med.