Redan vid sextiden på lördagskvällen samlades de första sexhundra kvinnorna. De intog isen i Kinnarps som denna kväll var omgjord till en stor restaurang. Ett par timmar senare anlände närmare tvåtusen till, de var där för en sak, eller rättare sagt tre. Martin Stenmark, Peter Stormare och Henrik Hjelt.

Hög underhållning
Jublet visste inga gränser då de tre intog scenen till tonerna av Robbie Williams "Let me entertain you". Visst blev kvinnorna sedan underhållna. Med humor, sång, dans, glädje och naturligtvis vackra pojkar.
Ladies night är en otroligt välproducerad show. Lillebror David Stenmark som är upphovsman till Ladies night fick en riktig snilleblixt då idén till föreställning kom. Att låta tre män, alla med något som tilltalar kvinnor underhålla enbart kvinnor kan inte bli annat än en succé.

Sexigt
Detta måste vara den ultimata egotrippen för tre manliga artister. Närmare tretusen skrikande kvinnor som jublar åt deras minsta blinkning eller höftrörelse.
Missuppfatta nu inte, Ladies night är en sexig show men den är inte på något sätt sliskig eller billig. Den görs med respekt och glimten i ögat. För kvinnorna känns det som en enda stor förfest som inte tar slut. Det här var väninnornas kväll utan man och barn. En stor eloge till Martin, Peter och Henrik som fick i stort sett varje kvinna att känna sig speciell.

Kvinnorna lyfte taket flera gånger i Kinnarps. Mest lyfte det nog i allsången till "Sjumila kliv" och då Snickar- Matte gjorde en oväntat entré.