Ola Salo tackade publiken för att de valde honom och konserten och konserten i Pingstkyrkan framför Rådhusparken och Rix FM-festivalen. Besökare i Pingskyrkan verkade efter konserten vara oerhört tacksamma för att de gjorde detta val. Ett val som faktiskt kan visa sig vara unikt. Sedan musikalen Jesus Christ Superstar slutat gå på Malmö operan så kommer det inte att sättas upp någon annanstans och att få se och höra de båda karaktärerna Jesus och Maria Magdalena (Ola Salo och Åsa Fång) tillsammans framföra den största hitsen från musikalen kommer nog inte att ske så många gånger igen. Så de som var där var oerhört nöjda efteråt.

Dick Sundin, Oscarshamn och Karin Seiborg, Jönköping. (första bilden)
- Ola var fantastisk, det var kanonbra, verkligen jättejätte härligt. Blandningen var så bra och Ola med sin scennärvaro är något extra. Sedan var dirigenten med sitt kroppsspråk riktigt rolig också., Det har varit en fantastisk kväll.

Anna och Staffan Eklöv, Jönköping.
-Det var jättebra, helgjutet, vi gillade kombinationen med blåsmusiken och Ola Salo och Åsa Fång. En jättebra konsert.

Janet och Gunnar Karlsson, Huskvarna.
-Jag har aldrig sett Ola Salo förut, men han var ju fantastisk, säger Janet, det var en mycket glad överraskning. Det var verkligen toppen.

Edith Löfgren, Huskvarna, och Miriam Hansson, Södertälje.
Miriam är mamma till dirigenten Alexander Hansson och mycket nöjd med sonen.
-Han skötte sig jättebra och musikerna i musikkåren är ju jätteduktiga, men framförallt var ju Ola Salo helt lysande, han är jätteduktig och Åsa Fång hon är en riktig pärla.

Johanna Knutsson, Jönköping, och Samuel Blomgren, Ljungby.
-Fantastiskt proffsigt. Ola Salos personlighet och carisma är fantastisk. Vi kom egentligen för att lyssna till Marinens muiskkår och de var verkligen jättebra, men Ola Salo slår allt. Han har verkligen växt in i rollen som Jesus. Det var maffigt och pampigt.

Ingrid Seiborg och Sofia Sjöberg.
-Det var jättehäftigt och strålande bra. Mixen var jättebra. Vi ville se Ola som var jättebra men mixen gjorde att det blev ännu bättre.