Annons

Annons

Annons

Årets Dreamhack har hittat ut

Text

Dreamhack sommar 2017 pågår för fullt på Elmia. Nytt för i år är ett stort utomhusområde, som är gratis för alla att besöka. Detta då arrangörerna vill att så många Jönköpingsbor som möjligt ska upptäcka evenemanget.

Dreamhack håller portarna öppna till och med tisdag. Gamingburen på Hovrättstorget är inte den enda nyheten runt sommarens stora spelfest. Det finns även ett stort uteområde på Elmia. Marcus Lindmark, VD på Dreamhack, säger i en kommentar att det är gratis och öppet för alla.

Annons

Annons

- Vi hoppas att många som bor och lever i Jönköping med omnejd kommer upp och vill uppleva denna satsning tillsammans med oss och alla åra besökare från hela världen.

Jnytt pratade med ett antal besökare under söndagen. Bland annat Rasmus Lundqvist och Kalle Malmberg från Stockholm. Rasmus har varit på plats tidigare, men det var Kalles första Dreamhack.

- Jag vet inte alls vad jag ska förvänta mig. Nu i början tänkte jag bara gå runt och kolla läget.

- Jag tror det kommer vara som förut, kanske lite mer evenemang i år kanske, menade Rasmus.

Jnytt-TV - se ett klipp med två andra deltagare som började med att berätta om att de uppskattar de synliga vakterna under Dreamhack. I klippet berättar de att de är förvånade över utbudet. Se dessutom ett klipp från när Smålands Sinfonietta spelar TV-spelsmusik under lördagen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan