Annons

Annons

Annons

Annons

Simning

Tankar om badhuset önskas

Nu uppmanar Jönköpings kommun besökarna på Rosenlundsbadet att fylla i en webbenkät på kommunens hemsida. I enkäten ges besökarna chansen att ge sin syn på hur man vill ha sitt framtida badhus.



Som Jnytt tidigare har berättat vill Jönköpings kommun veta vad besökarna på Rosenlundsbadet tycker innan beslut tas vad som kommer att göras med badet. Fram till och med den 20 augusti går det att lämna in sina synpunkter.

Kommunen undrar vad invånarna tycker att ett framtida Rosenlundsbad ska innehålla? Utebassäng, relax, hopptorn, kvällsöppet och vattenlek... Kommunen ser brett på det hela när de nu försöker få in invånarnas tankar och funderingar om inriktning för badet år 2025.

Annons

Annons

Vattenland för alla

På sociala medier har några synpunkter redan lämnats.

”Några toaletter med avlastningsbänkar för att slippa lägga funktionshindrade barn och vuxna på toalettgolv för att ta av och på kläder vid toalettbesök”, skriver en Facebookanvändare till kommunen.

En kvinna tycker att det bör byggas ett nytt bad och vill se ett vattenland anpassat för alla, medan en annan kvinna tycker att det viktigaste är att det finns bra omklädningsrum med duschar, bastu. En 50 meters-bassäng önskas också.

”Allt utöver är en skön bonus”, skriver kvinnan.

En annan kvinna efterlyser bättre kontroll på att badgästerna tvättar sig och duschar ordentligt innan de tar på sig baddräkten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan