Annons

Annons

Annons

Vill inte samarbeta med nya partiet

Anna Mårtensson från Liberalerna vill inte se något samarbete med det nystartade partiet Demokraterna Jönköping. Enligt jp.se tycker Mårtensson att det är läge för Liberalerna att omgående överväga en allians med C, KD, M och S, eller ett par av partierna, efter nästa val.

På Twitter skriver Anna Mårtensson från Liberalerna att det nya partiet inte har hennes förtroende, att de agerar omoraliskt genom att behålla makt och arvode och att de inte är främmande för samarbete med SD.

Annons

Annons

Till jp.se understryker Mårtensson att det är hennes personliga åsikt, då hon själv siktar på riksdagen, men att hon inte kan se att Liberalerna kan samarbeta med det nya partiet så som situationen ser ut nu.

Mårtensson tror att det nya partiet kan locka väljare som befinner sig mellan Sverigedemokraterna och Moderaterna, vilket kan innebära ytterligare ett tapp för Moderaterna och därmed också Alliansen. Hon tror inte att Alliansen kan få så många röster i nästa val så att de kan leda kommunen med egen majoritet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan