Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Polis sökte efterlyst - grep annan istället

Annons

Under söndagseftermiddagen fick polisen tips om att en efterlyst person befann sig i Habo. Personen hittades inte, men istället grep polisen en person för narkotikabrott och omhändertog tre andra vid det hus de knackade på.

Det var strax efter klockan 15 som polisen fick spår efter en efterlyst person som enligt uppgifter skulle befinna sig i Habo.

Fick tips

- Vi fick ett tips från Habo. Men när vi knackade på huset där personen skulle finnas var det utan resultat, och istället anträffar vi fyra andra personer i anslutning till huset, säger Madeleine Andersson vid polisregion Öst.

Annons

De fyra personerna är födda i mitten av 90-talet. Av de fyra personer som polispatrullen anträffade greps en person, misstänkt för narkotikabrott och överlåtelse. Den gripne personen släpptes senare under helgen. De tre andra togs med till polisstationen för kroppsbesiktning.

Annons

Temabild.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy