Annons

Annons

Annons

Centrala Väster

Bildspel: Öppet hus på radion

Under tisdagen var det öppet hus hos P4 Jönköping och flera nyfikna kom dit för att fika, gå tipspromenad, mingla och gå guidade visningar. Många tyckte att det var lite spännande att se hur personerna bakom radiorösten ser ut i verkligheten.

Under tisdagen firade P4 Jönköping sitt 40-årsjubileum med öppet hus. Hasse Pettersson och Håkan Eng livesände från innergården och det fanns möjlighet för besökarna att prata med P4-cheferna om lokaljournalistik.

Annons

Annons

Ingegerd Sällström från Jönköping hörde på radion om att det var öppet hus och bestämde sig för att gå dit.

– Jag lyssnar alltid på Hasse Pettersson och Håkan Eng, berättade hon samtidigt som hon gick tipspromenaden som fanns på platsen.

”Trevliga människor”

Pia Andersson och Gunnar Roos tog en fika på innergården. De lyssnar alltid på radio och det kändes som en självklarhet att besöka radiostudion.

– Det är trevliga och goa människor på P4 Jönköping, tycker Pia Andersson.

Birgit Andersson, som satt en bit därifrån och fikade, berättade att hon besökte radion senast när de hade öppet hus på Bäckalyckan. Att de hur personalen ser ut tyckte hon var lite kul.

– För fyra år sedan fick jag en tygkasse när det var öppet hus. Den har jag fortfarande kvar och behöver aldrig köpa plastpåsar, berättar hon.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan