Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Lämnar Tenhult - tar över nykomling

Ninos Töre, i mitten, blir ny tränare i division 2-nykomlingen Nässjö FF.

Annons

Han var bara minuter från att rädda kvar Tenhults IF i division 2. Trots det bittra slutet kommer Ninos Töre vara verksam på den nivån även nästa säsong. Jönköpingsprofilen blir nämligen ny tränare hos nykomlingen Nässjö FF.

Ninos Töre var huvudtränare och Martin Ishak assisterande tränare i Tenhult de fem sista matcherna under 2017 års säsong. Tenhult var bara minuter från att hålla sig kvar i division 2, men det blev nedflyttning sedan bottenkonkurrenten Varberg gjort segermålet i slutminuterna i sin match.

Nu står det klart att duon tar över som tränare i Nässjö FF. Töre blir huvudtränare och Ishak assisterande.

Annons

”Alltid varit svåra matcher”

– Jag har mött Nässjö både som spelare och spelande assisterande tränare i Assyriska och det har alltid varit svåra matcher mot dem då de har många tekniska bra spelare, säger Töre till klubbens webbplats.

Annons

Töre och Ishak efterträder de fem senaste årens tränare Dejan Prvulovic som avslutade tiden i Nässjö med föra upp klubben i division 2.

– Det är ett stort steg från trean till tvåan, det vet vi som både tränat och spelat i dessa divisioner. Vi kommer ha vår idé hur fotboll ska spelas, men visst har NFF en bra grund att stå på och är ett intressant lag att utveckla. Men det krävs säkert någon bra förstärkning som alltid hos en nykomling, säger Ninos Töre.

Töre spelade själv i både division 1 och 2 med Husqvarna FF. Han tränade Assyriska IK i division 3 under en och en halv säsong, vilket är hans enda uppdrag som tränare utöver det korta inhoppet i Tenhult.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy