Annons

Annons

Annons

Mårtensson svarar på kritiken

Text: 

I dag intervjuades Liberalernas Anna Mårtensson i P4 Jönköping angående arenafrågan i Jönköping. Där sa hon bland annat att hon kände lättnad över att Jönköpings Södra åkte ner i superettan. Ett uttalande som har väckt kritik. Nu svarar Mårtensson på kritiken.

”Jag ska inte sticka under stol med att jag samtidigt kände mig ganska lättad faktiskt därför att trycket på oss att åstadkomma en allsvensk arena snabbt minskade ju faktiskt en del.”

Annons

Så sa Liberalernas Anna Mårtensson i en intervju med P4 Jönköping, något som gjort många kritiska.

Annons

– Jag är väldigt ärlig och uppriktig. Man brukar säga att från barn och alkoholister får man höra sanningen, men den kommer även från Anna Mårtensson, säger Mårtensson till Jnytt.

Att Jönköpings Södra degraderas från allsvenskan till superettan gör att man tappar stora intäkter, något som i nästa steg kan leda till att vissa tjänster inte ersätts eller att någon tvingas sägas upp.

Kunde du inte valt ett annat sätt att uttrycka dig?

– Det var en viss lättnad, annars var det akut. Fortfarande är det viktigt även för mig att vi får en arena. Jag svarade ärligt och uppriktigt.

Är det så Liberalerna känner i stort för elitidrott?

– Hur menar du?

Att det är skönt att slippa?

– Det tycker jag var en dum och fräck fråga. Jag förstår att folk är väldigt ledsna och sorgsna i dag. Men, jag fick en fråga och svarade ärligt, säger Anna Mårtensson.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan