Annons

Annons

Annons

Arenafrågan Jönköping

Mårtenssons hot efter kritikstormen

Text: 

Anna Mårtensson (L) har fått utstå kritik sedan hon sagt att hon var lättad över att Jönköpings Södra åkte ur allsvenskan. Nu hotar hon med att diarieföra de mejl eller meddelanden där folk går över gränsen.

Anna Mårtensson (L) har fått utstå kritik sedan hon sagt att hon var lättad över att Jönköpings Södra åkte ur allsvenskan.

”Jag ska inte sticka under stol med att jag samtidigt kände mig ganska lättad faktiskt därför att trycket på oss att åstadkomma en allsvensk arena snabbt minskade ju faktiskt en del.”

Annons

Så uttryckte sig Liberalernas Anna Mårtensson i en intervju med P4 Jönköping i måndags – och det är något som gjort många kritiska.

Annons

– Det var en viss lättnad, annars var det akut. Fortfarande är det viktigt även för mig att vi får en arena. Jag svarade ärligt och uppriktigt, sade hon till Jnytt senare under dagen.

”Borde skämmas”

Mårtensson har valt att diarieföra ett mejl som skickades till henne. Där stod bland annat följande:

”Alla som har lite vett i skallen vet att det kan vara förödande för en klubb att åka ur högsta serien i Sverige. Du borde skämmas, det är knappast Jönköpings Södras fel att ni leker sandlåda i kommunhuset.”

Anna Mårtensson överväger att diarieföra fler mejl eller meddelanden som skickas till henne. Det innebär att vem som helst kan ta del av innehållet.

”Till alla er som skickar meddelande till mig via mail eller sociala medier om mitt uttalande om arenan. Om jag anser att ni går över gränsen överlämnar jag era meddelanden för diarieföring. Då blir era meddelanden offentliga”, skriver hon på Twitter.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan