Annons

Annons

Annons

Valet 2018

Nya namn på liberalernas lista

Det blir nya namn som står överst på Liberalernas kommunlista inför valet nästa år. Anna Mårtensson som nu sitter i kommunledningen och kommunfullmäktige satsar på riksdagen och då är det David Gerson, som nu står högst på listan.David Gerson är idag ledamot i Tekniska nämnden i Jönköping och ordförande för det kommunala bostadsbolaget Visingsöbostäder. Vid sidan av politiken är han nationalekonom och driver ett eget företag.

- -Vi som liberaler prioriterar inte byggandet av monument, vi prioriterar vård, skola och omsorg, säger Gerson. Jag brinner också för företagarna. Det är entreprenörerna som är välfärdens främsta försvarare.

Annons

Annons

Enades om en lista

Listan inför kommunvalet fastställdes på en nomineringsstämma på tisdagskvällen. Medlemmarna hade två listor med namn att välja mellan, men kunde efter många omröstningar enas om en lista med 27 namn.

På en fjärde plats på listan återfinns Angela Rindehag-Hafstrom, tidigare ägare av Mormor Magdas glass. Ann-Marie Hedlund, Bankeryd ligger tvåa och Ingvar Åkerberg, Jönköping återfinns på en tredje plats,

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan