Annons

Annons

Annons

Padel

Zlatans bygge får klartecken

Padeltennis tycks vara sporten alla satsar på just nu.

– Det har blivit en fluga. Vi har just nu fem projekt som rör padeltennis på gång i Jönköpings kommun, berättar Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Zlatan Ibrahimovic spelar här padeltennis vid invigningen av den nya padelhallen Padel Zenter i Årsta. Nu har politikerna gett klartecken för hans padelbana på Hedenstorp i Jönköping.

Stadsbyggnadsnämnden har vid sitt senaste sammanträde sagt ja till två nybyggen av padeltennisbanor. Dels handlar det om Zlatan Ibrahimovics satsning på en padeltennisbana på Hedenstorp och dels handlar det om IF Hallby fotbollsklubb som vill bygga en padeltennisbana på Bymarken.

Annons

Annons

– Grannarna har varit lite oroliga över trafiksituationen i samband med fotbollsklubbens bygge av padeltennisbana, men det får vi lösa, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Nämnden var liksom padeltennissatsningen på Hedenstorp enig i att säga ja till planerna.

– Det har verkligen blivit en jättefluga det här med padeltennis, konstaterar Anders Samuelsson.

Nyligen kunde Jnytt även berätta om Tabergsdalen som invigt sin inomhusbana för padeltennis. På en fastighet på Ljungarums industriområde intill Jönköpings södra infart planeras det också att byggas en ny lokal för padeltennis.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan