Annons

Annons

Annons

Annons

Simhopp

Stor triumf för JSS-hoppare

Bilden är en arkivbild.

Annons

Efter helgens tävlingar i Bergen säkrade JSS-hopparen Vinko Paradzik EM-platser på 1 meter och 10 meter med marginal. Han gick även segrande i klasserna mixed synkro och team event tillsammans med JSS-hopparna Daniella Nero och Emma Gullstrand.

Helgens internationella simhoppstävlingar i Bergen blev en stor triumf för Vinko Paradzik från Jönköpings simsällskap. Paradzik vann på 1 meter för herrar med en poäng på 379 som med marginal säkrar en plats i EM i sommar. Han vann även på 10 meter på 416.40 poäng som även det säkrar en plats för EM.

Han vann även i dubbelt med först seger i mixed synkro tillsammans med lagkamraten Daniella Nero och slutligen seger i klassen team event som han vann tillsammans med andra lagkamraten Emma Gullstrand.

Annons

Annons

Nero och Gullstrand vann även damernas synkroniserade på 3 meter.

Individuellt lyckades Daniella Nero med silverplatser på såväl 1 meter som 3 meter för damer medan Emma Gullstrand blev tvåa respektive trea klass A - flickor på 1 meter respektive 3 meter. För Daniella del något under riktpoängerna för EM medan Emmas noteringar var över riktpoängerna för EJM.

Zackarias Pettersson tävlade individuellt på 1 och 3 meter i klass A med femteplaceringar och Christina Stefanidou nådde på flicksidan 16:e respektive 13:e plats. Max Burman var individuellt på herrsidan sexa på 3 m och 12:a på 1 meter.

Det blev även ett brons i synkrohoppningen genom Zackarias Pettersson och Elias Petersen (MKK) för pojkar på 3 meter.

Annons

Annons

Till toppen av sidan