Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Jönköping kan bli årets golfstad

Annons

Nu har det återigen blivit dags att utse årets golfstad. Vill du lägga din röst på Jönköping måste du skynda dig.

I fjol röstade läsarna på Svenskgolf.se fram nykomlingen Landskrona till Sveriges bästa golfstad efter att Halmstad besegrats i finalen. Nu har årets omröstning dragit igång.

Tävlingen inleds med ett gruppspel där Jönköping tävlar mot Kungsbacka, Båstad och Norrköping. Vill du lägga din röst på Jönköping får du inte vänta för länge. Omröstningen stänger nämligen klockan 9.00 på onsdagen.

Annons

"Hålla koll på wild card"

– Alla gruppvinnare säkrar avancemang till kvartsfinalen. De sista två slutspelsplatserna går till de orter som samlar ihop flest poäng bland dem som inte vinner sin grupp. Dessa vakanta platser gör att det under pågående gruppspel finns anledning att också hålla koll på wild card-tabellen, säger tävlingsgeneralen CM Hellsten till Svenskgolf.se.

Annons

– Följande saker kan vara bra att fundera över: Hur många banor finns inom ett visst avstånd från stadens centrum? Hur många banor finns i relation till stadens storlek? Hur står sig stadens bästa bana i den nationella konkurrensen? Hur är stadens golfkultur? Hur rolig är stan att besöka som greenfeegäst?

Tävlingen pågår fram till 29 maj.

Här kan du lägga din röst!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy