Annons

Annons

Annons

Tung eftermiddag för Tord och Haga

Text: 

Under torsdagseftermiddagen har både IK Tord och IF Haga spelat seriematch i division 3 och det blev ingen lyckad helgdag för något av Jönköpingslagen.

IK Tord tog säsongens första seger i förra omgången då Tenhult besegrades. På torsdagseftermiddagen var det ny hemmamatch, denna gång mot Knäppingsborg.

Annons

Men de lila lyckades inte bygga vidare på förra matchens seger och Rasmus Jonsson gjorde matchens enda mål i den första halvleken och matchen slutade 0-1. Noterbart är att Alexander Dimitrijevic visades ut för Tord i den andra halvleken, vilket försvårade kvitteringsjakten.

Annons

IF Haga är nykomlingar i trean och väntar fortfarande på säsongens första seger. På torsdagen åkte laget till Alingsås för bortamatch mot Holmalund.

Jönköpingslaget Haga fick en riktigt tung start på matchen och hemmalaget gick ifrån till 2-0 under de inledande 10 minuterna. I slutet på halvleken visades hemmalagets målvakt Linus Krantz ut, och kort därefter reducerade Haga genom Viktor Henningsson.

I den andra halvleken jagade Haga en kvittering. Med drygt 10 minuter kvar visades målskytten Henningsson ut för Haga och i slutskedet spikade Holmalund slutresultatet till 3-1.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan