Annons

Annons

Annons

Haga vann och tog viktiga poäng

Text: 

IF Haga vann på onsdagskvällen hemmamatchen och bottenmötet mot Åsarp/Trädet, och nu närmar sig Ljungarumslaget klubbarna över nedflyttningsstrecket i division 3 mellersta Götaland. I den nordöstra trean blev det seger för Tord och förlust för Tenhult.

IF Haga fick jubla efter en viktig seger. Bilden är en arkivbild.

De lokala division 3-lagen, IF Haga i mellersta trean samt Tord och Tenhult i den nordöstra, spelade samtliga match på onsdagskvällen.

För IF Haga väntade viktig match mot bottenkollegan Åsarp/Trädet. Och hemmalaget tog tre mycket viktiga poäng. Laget ledde med 1-0 i paus och sedan rann det iväg målmässigt i den andra halvleken när Haga vann med 4-0. Målskyttar för Haga var Calle Åberg 2, Ahmed Ahmed och Awgie Chunga.

Annons

Annons

För Tenhults del blev serieledande Vimmerby för svåra. Gästerna vann med 2-0 på Kabevallen. Glädjande för hemmalaget var dock att Myresjö och Boxholm spelade oavgjort vilket innebär att Tenhult ligger kvar över nedflyttningsstrecket. Knäppingsborg har dock en match mindre spelad och kan ta sig förbi TIF.

Tord vann igen, på hemmaplan vann de lila mot tabelljumbon Grebo med 3-1. I en haltande tabell är nu IK Tord bara en poäng bakom Assyriska Norrköping på kvalplats. Philip Eriksson och Pontus Karlsson såg till att laget ledde med 2-1 och på stopptid spikades slutresultatet till 3-1.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan