Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Golf

Här hyllas hon efter EM-guldet

Cajsa Persson tog emot blommor och hyllningar.

Annons

Cajsa Persson är nybliven europeisk mästare. Efter en dramatisk final mot Frankrike fick särspel avgöra och där vann det svenska laget. På fredagen hyllades Persson av hemmaklubben Jönköping Golfklubb.

Det var i söndags som Cajsa Persson och Linda Wessberg kammade hem svenskt EM-guld i lag. En knapp vecka har gått och Cajsa Persson är fortsatt glad.

- Jag, det är jättekul och jag njuter varje dag. Jag tar in alla hälsningar och alla som grattar. Samtidigt är det tillbaka till verkligheten, jag måste träna mina timmar och kan inte ligga på latsidan för att jag spelade bra, säger Persson till Jnytt.

Annons

Annons

Hur har de senaste dagarna varit?

- Det har varit jättekul. Vi åkte hem i måndags och då hade min kompis ordnat en stor överraskningsfest med alla mina vänner och min familj överraskade mig. Nu var det firande på klubben idag och imorgon ska jag ut och äta med andra vänner, säger Persson som alltså mottog hyllningar vid hemmaklubben under fredagen.

- Det var kul såklart och jag är jättetacksam. Det var kul och gulligt av dem.

Nu rullar säsongen vidare och i slutet av augusti väntar nästa tävling, denna gång i Helsingborg. Därefter drar hon återigen utomlands.

- Jag åker från Helsingborg till Frankrike för nästa tävling på Europatouren. Det blir en spännande höst även om det beror lite på hur det går och jag får se hur många tävlingar det blir. Det är inte helt bestämt än.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy