Annons

Annons

Annons

Tord fortsätter plocka trepoängare

Text: 

IK Tord går fortsatt starkt i division 3 och på lördagen bortabesegrades Knäppingsborg. De lila har fortsatt fem poäng upp till kvalplats. I samma serie tog Tenhult en fin skalp, men Haga förlorade i grannserien.

IK Tord går fortsatt starkt i division 3 nordöstra Götaland. Laget har häng på topplagen i serien och på lördagseftermiddagen kom ytterligare en seger. Men bortamatchen mot Knäppingsborg började inget vidare för Tord som hamnade i tidigt underläge.

Annons

Annons

Lagkapten Anton Johansson kvitterade efter ungefär 15 spelade minuter. Precis efter paus gjorde Leo Jankovic 1-2 och när Viktor Torstensson gjorde 1-3 var matchen avgjord.

I samma serie skulle även Tenhult plocka tre poäng. TIF spelade borta mot Torstorp och hade en tvåmålsledning i paus efter mål från Benjamin Sörman och Yasin Abdullahi Abdulkadi. Hemmalaget reducerade tidigt i den andra halvleken, men Adam Adam Öksuz satte 1-3.

Trots att Tenhult senare fick en spelare utvisad och hemmalaget reducerade till 2-3 med 25 minuter kvar så höll Tenhult undan och vann. Segern innebär att laget nu ligger på säker mark i tabellen.

I division 3 mellersta Götaland spelade Haga hemma mot Holmalund. Och det skulle bli en fjärde raka förlust för Jönköpingslaget.

Det stod 1-1 i paus efter en sen straffkvittering av Haga. Upptakten av den andra halvleken bjöd på två snabba mål, Holmalund gjorde 1-2 men Haga kvitterade fyra minuter senare.

Med två snabba mål under slutkvarten stack Holmalund upp till 2-4 och en hemmareducering av hjälpte föga. Matchen slutade 3-4, Calle Åberg gjorde två mål och Viktor Niklasson ett för Haga. Förlusten innebär att Haga ramlar ner på nedflyttningsplats.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan