Annons

Annons

SHL 2017/18

HV drar till Finland - Jnytt hakar på

Annons

Tidigt på onsdagsmorgonen sätter sig HV71 på först bussen och därefter flyget. Det har blivit dags för träningsläger i Finland. Jnytt:s reporter Adam Jönsson gör samma resa och kommer vara med på lägret.

HV71 har inlett träningsspelandet och dessutom vunnit tre matcher av tre möjliga så här långt. Då laget inte är med i CHL i år finns det tid för ett träningsläger och det har förlagts i vårt grannland i öst, Finland.

Nu kan du som läser Jnytt också följa med, eller nära på åtminstone. Vår reporter Adam Jönsson kommer punktmarkera laget och bland annat livechatta från matcherna och bjuda på flera artiklar under veckan.

- Få saker drar till sig en verkligt bred publik och det gör verkligen HV71. Därför vill vi vara med nu. Vi var med J-Södra i Spanien i vintras och det blev lyckat. Nu åker vi med HV71 till Finland, säger Jnytt:s nyhetschef Donald Sandström.

Förutom bevakning i textväg kommer reporter Adam Jönsson även ta bilder och göra tv-klipp på plats i Finland, allt för att ni läsare ska komma så nära laget som möjligt.

Annons

- Utmaningen är att försöka komma så långt bakom kulisserna det bara går. Vad gör de mellan träningarna? Vad käkar de till frukost?, säger Jönsson.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy