Annons

Annons

Annons

Runneryd

Företaget flyttar från Jönköping

Text

Eldon Installation, som just nu är etablerade i Jönköping, flyttar tillbaka verksamheten till Nässjö där de vill stärka sin position på marknaden och öka sin kompetens med hjälp av tio nya medarbetare.

– Vi har ett antal rekryteringar igång redan, och fler väntar framöver, säger Niclas Ekblad på Eldon Installation i ett pressmeddelande.

Eldon Installations nya lokal på Petter Jönssons väg i Nässjö.

Eldon Installation som i april förra året värvades av Huset invest. Sedan dess har företaget gått igenom en omfattande förändring.

Nästa steg framåt blir att verksamheten flyttar tillbaka till Nässjö där de räknar med ökad kompetens. Tio nya medarbetare kommer att anställas så snart som möjligt och därefter är de i behov av ytterligare rekryteringar.

Annons

Annons

Bättre möjligheter i Nässjö

– Vår ambition med en flytt till Nässjö är hög, Eldon Installation skall stärka sin position på marknaden, och då behöver vi bland annat tillgång till rätt kompetens, något som vi tror vi har bättre möjligheter till i Nässjö. Vi har ett antal rekryteringar igång redan, och fler väntar framöver, säger Niclas Ekblad, tillförordnad vd för Eldon Installation, i pressmeddelandet.

Eldon Installation erbjuder bland annat laddprodukter för elfordon, säkerhetsskåp för datalagring samt elfördelningssystem och lågspänningsprodukter.

”Det är med stor glädje som jag välkomnar Eldon Installation till Nässjö. Vi är en expansiv region och det ärmin övertygelse att Eldon Installation kommer att gå en framgångsrik utveckling till mötes i vårt område. Jagser fram emot att följa deras utveckling”, säger Claes Johansson, vd för Nässjö Näringsliv, i pressmeddelandet.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan