Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tusentals lockades av nya jobb

Annons

Under tisdagen har årets jobbmässa arrangerats på Elmia i Jönköping. Tusentals besökare i olika åldrar lockades till de drygt 60 utställarna.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Detta är tredje året i rad som jobbmässan arrangeras på Elma och totalt fanns 66 utställare med nästan 1 000 lediga tjänster på plats.

- Jobbmässan ser jag som en perfekt mötesplats mellan arbetssökande och arbetsgivare, där arbetssökande och arbetsgivarna personligen får möjlighet att presentera sig för varandra, säger kommunens arbetsmarknadschef, Rickard Boson, i en kommentar.

Det är Jönköpings kommun och Arbetsförmedlingen som gemensamt arrangerar mässan.

- I år har vi extra fokus på personer med funktionsnedsättning, vars kompetens tyvärr ofta inte tas tillvara. Vi vill ändra på detta och informera arbetsgivare om hur Arbetsförmedlingen kan stötta med arbetshjälpmedel, specialister eller lönestöd, säger Anna Henebäck, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen.

Annons

"Väldigt bra"

Hossein Hosseini och Christopher Fjäll.

Två av mässans besökare var Christopher Fjäll och Hossein Hosseini, som till vardags går i årskurs två på Bäckadalsgymnasiet.

- Vi söker jobb och information inom cc-jobb, som operatör, säger Christopher Fjäll.

Vad tycker ni om mässan?

- Den är väldigt bra. Man kan söka information överallt om det man vill, menar Hossein Hosseini.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy