Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

TV-kändis lärde barnen om djur

Annons

På tisdagen fick nya biblioteket på Österängen besök av den före detta programledaren av Mitt i naturen, Martin Emtenäs, han berättade och svarade på frågor om djur.

Martin Emtenäs är mest känd som programledare för Mitt i naturen och Det stora fågeläventyret. Han har även åkt runt och föreläst, och på tisdagen var han i Jönköping. Denna gång för att berätta om djur inför barn från förskolan.

Rebecca Glind Debreceni var nöjd med dagen.

Annons

Annons

Det pratades om djur i alla dess former och sista frågan rörde sandloppor. Dagen på Österängens bibliotek är lite av en smygöppning.

Efter frågestunden pysslades det.

– Vi har egentligen inte öppnat biblan ännu, men vi kommer öppna under november. Vi har inte satt något datum för att slippa paniken, säger Rebecca Glind Debreneci som jobbar på biblioteket.

Var det en lyckad dag?

– Ja, absolut. Det känns som att barnen hade jättekul och det var häftigt att få besök av Martin. Barnen fick ställa sina frågor som de haft funderingar.

Barnen fick även ta bilder med Martin Emtenäs, bilder som blev signerade.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy