Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Väg stängs av - så leds trafiken om

Bilden är en temabild.

Annons

Trafikverket meddelar på sin hemsida att väg 195 i Fagerhult kommer stängas av mellan 6-12 december. Trafiken kommer då ledas om vid Linderyd, via Tidaholm, Mullsjö och Jönköping.

Det är strax norr om infarten till Fagerhult belysning som vägen stängs av. Trafiken leds vid Lederyd och Tidaholm (väg 193), via Mullsjö och Jönköping (väg 26/47).

Vägen är avstängd för trafik. Boende, länstrafiken, skolskjuts, hemtjänst, räddningstjänst, post och sophämtning får dock passera via tillfälliga vägar.

– Avstängningen beror på ett planerat arbete där Trafikverket byter en stor trumma under vägen. Trumman leder Gagnåns vatten genom väg 195, men är utsliten och behöver därför bytas, säger Rikard Abrahamsson, projektledare vid Trafikverket.

Annons

Annons

Trafikverket meddelar trafikanter att det kommer ta längre tid än vanligt att ta sig fram när arbetet pågår. Genomfartstrafiken kommer ledas via orange vägvisning.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy