Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Klevshult

Man brottsmisstänkt - greps på E4

Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Annons

En manlig bilist greps under natten sedan han stoppats i en poliskontroll på E4. Polisen hittade misstänkta brottsverktyg och mannen är misstänkt för bedrägeri.

Klockan 3.37 under natten mellan torsdag och fredag stoppade polisen en personbil för kontroll. Stoppet skedde på E4 i höjd med Klevshult i Vaggeryds kommun.

Vid kontrollen hittade polisen misstänkta brottsverktyg i fordonet och dessutom uppvisade den manlige föraren ett falskt körkort.

– Vi hittade verktyg som vi misstänker skulle använts vid brott. Det är fortfarande är ett pågående ärende, och det är okänt för mig varför misstankarna uppstod, säger Monica Bergström, presstalesperson vid polisen region Öst.

Annons

Annons

Misstankar kan ändras

Mannen greps och togs in till förhör på polisstationen. Han är i nuläget misstänkt för bedrägeri, men brottsmisstankarna kan ändras under utredningens gång.

Verktygen direktförverkades på platsen.

I övrigt rapporterar polisen om en lugn natt där inga allvarliga brott har kommit till deras kännedom.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy