Annons

Annons

SDHL 2017/18

HV-kvartett uttagen till VM

Maja Beverin, i mitten, är en av fyra spelare från HV71 som har blivit uttagna i den svenska truppen till U18-VM i Japan.

Annons

Fyra spelare i HV71 har spel i U18-VM att se fram emot. Det handlar om kvartetten Selina Aho, Maja Beverin, Jenny Antonsson och Thea Johansson.

På onsdagen presenterade förbundskapten Alexander Bröms U18-landslagets preliminära trupp till junior-VM på andra sidan årsskiftet.

I truppen återfinns fyra spelare från HV71. Det handlar om backarna Selina Aho och Maja Beverin samt forwardsduon Jenny Antonsson och Thea Johansson.

Silver att försvara

Turneringen spelas i Obihiro, Japan, mellan 6-13 januari 2019, och Sverige spelar i samma grupp som Kanada, Ryssland och USA.

Sverige har ett silver att försvara från förra årets U18-VM i Ryssland. Då hade HV71 fem spelare med i truppen: Selina Aho, Jenny Antonsson, Maja Beverin, Thea Johansson och Linnea Johansson.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy