Annons

Annons

Annons

Annons

"Fantastiskt år" avslutades för JSS

Text: 

Nu är simåret slut för Jönköpings Simsällskap. På torsdagskvällen arrangerades det årliga juldoppet med prisutdelningar till framstående JSS-are under året. Kvällen satte punkt för ytterligare ett framgångsrikt år för simklubben.

Annons

Annons

Anette Jogenvik och Thea Skarby prisades

Det var glad stämning och höga plask när JSS arrangerade sitt årliga juldopp på torsdagen. I hoppbassängen på Rosenlundsbadet var det bland annat tävling i vem som kunde klara utmaningarna som stjärnan Emma Gullstrand visade.

Därefter var det prisutdelning. Årets ledare inom JSS är Anette Jogenvik som är ledare för babysim. I motiveringen går bland annat att läsa hur hon varit babysimledare sedan slutet av 90-talet och har fortfarande samma glöd.

Årets komet prisades Albin Lövgren med. Lövgren som tog medalj vid senior-SM på 100 meter fjärilsim. Det resultatet innebar även att han fick simma nordiska mästerskapen för seniorer, där blev det guld på 200 meter fjärilsim och brons på 200 meter frisim.

Annons

Annons

Junefeltmedaljen, ett stående pris som ges till någon som visat god träningsmotivation med en målinriktad satsning. I år gick utmärkelsen till Thea Skarby, konstsim. Detta då hon nu finns med i utmanartruppen till juniorlandslaget i konstsim.

"Fantastiskt år"

Kvällen satte punkt för ett fint år för JSS.

– Det har varit ett fantastiskt år, precis som de andra åren är vi i topp hela tiden på mästerskapen. Nu vet vi inte exakt hur sammanräkningen ser ut, vi har bland annat haft sju simmare i USA som gjorde att de inte var med på sista mästerskapet och då är det klart vi tappar poäng. Men på det stora hela har vi ett oerhört bra flyt hela tiden, säger klubbchef Christin Berglund.

Vad är nyckeln till det?

– Långt och målmedvetet, tungt arbete och en röd tråd rakt igenom hela verksamheten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan