Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kvinna voltade - förd till sjukhus

Bilden är en genrebild.

Annons

Det kom två larm om trafikolyckor under onsdagsmorgonen. Men det hade bara skett en olycka.

Klockan 6.31 larmades SOS Alarm om en singelolycka på riksväg 40 precis efter Göteborgsbacken i riktning mot Jönköping. Enligt larmet hade en bil snurrat i backen.

När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte de ingen olycka, utan det var en förbipasserande som hade slagit larm och den aktuella bilen hade lämnat platsen på eget bevåg.

Hamnat på taket

Bara 15 minuter senare inkom larm om en singelolycka på E4 i södergående fil i höjd med Klevshult. Det visade sig att en bilist hade kört i diket och hamnat på taket.

Annons

Annons

Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, var vaken och talbar men transporterades i ambulans till sjukhus. Polisen uppger att hon klagade på höft- och nacksmärtor.

Bilen fick bärgas från platsen, och det gjorde att trafiken påverkades. Enligt polisen var ett körfält avstängt i samband med räddningsarbetet. Vid åttatiden flöt trafiken som vanligt igen.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Vet du mer? Har du bilder? Maila Jnytt!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy