Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljungarum

Matjätte satsar på näthandel

City gross satsar på fullskalig e-handel.

Annons

City gross i Jönköping breddar sitt erbjudande och lanserar en fullskalig e-handel med samma sortiment och priser online som i butiken. Det meddelar butiken nu i ett pressmeddelande.

City gross satsning på total näthandel innebär att det går att få maten hemkörd eller att det finns möjlighet att hämta varorna färdigpackade i affären.

– Det är roligt att vara igång! Det är särskilt kul att kunna erbjuda ett stort utbud av färskvaror oavsett på vilket sätt kunden handlar på. Det är inte alla kedjor som kan leverera färsk MSC-märkt fisk eller egenstyckat svenskt kött fram till dörren. Det ska vara enkelt att hitta alla sina dagligvaror hos oss, säger Christofer Björkman, butikschef på City gross i Jönköping, i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Lanserades förra året

I förra året lanserade City gross sin nya e-handelsplattform i mindre skala och nu utökas alltså leveranserna och kunder i hela landet kan därmed få beställningarna levererade nästföljande dag.

Det uppges finnas ett lika stort intresse av att handla mat på nätet på mindre orter som i storstäderna. Butiken uppger att deras drivkraft är att få kunderna att få ihop vardagspusslet.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy