Annons

Annons

Annons

Annons

SHL 2018/19

Uppgifter: HV71 värvar forward

Text: 

HV71 ser redan nu ut att ha gjort klart med en förstärkning till kommande säsong.

Rögle BKs Linus Sandin, jublar för sin reducering till 1-1 tillsammans med Rögle BK:s Taylor Matson, under SHL-matchen i ishockey mellan Skellefteå AIK och Rögle BK i Skellefteå Kraft Arena

Det är sajten hockeynews.se som rapporterar att Rögles Linus Sandin är klar för Jönköpingsklubben.

Annons

Den 22-årige forwarden är inne på sin andra säsong i den skånska klubben. Sandin har den här säsongen svarat för 13 poäng (8+5) på 37 matcher.

Annons

Men kanske kan Sandin vara förlorad för HV redan innan han ens hunnit spelat en match i klubben. Hockeynews skriver nämligen också att det finns intresse från flera NHL-lag.

– Jag har egentligen inga kommentarer till det. Det är den här tiden på året när det spekuleras mycket om vad som är kvar på årets säsong och vad som händer nästa år. För oss just nu lägger vi det fokuset på detta året. Så får vi kommentera kommande år när det kommer, säger HV71:s sportchef Johan Hult till Jnytt.

Och gällande den pågående säsongen kan det mycket väl trilla in en eller flera spelare inför det stundande slutspelet.

HV71 har i skrivande stund Martin Thörnberg, Filip Sandberg och Christoffer Persson på skadelistan.

– Vi är definitivt öppna för att fylla på i truppen. Just nu har vi sju backar och 13 forwarder. Det kan vara lite tunt även om vi har en hel del duktiga unga killar som varit med oss och gjort det bra. Vi vet att det är en tuff avslutning på säsongen och förhoppningsvis ett långt slutspel efter det. Då behöver vi en bredd och ett djup i truppen, säger Hult.

– Vi behöver hålla koll på marknaden och värdera vad som kan komma ut och vad som vi tror kan komma ut. Just nu så jobbar vi på högtryck för att försöka hitta någonting.

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan