Annons

Annons

Annons

Padel

Se bilderna från Zlatans satsning

Nu har den nya padelanläggningen på Hedenstorp öppnat. Det handlar om en riktig storsatsning som ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic står bakom.

– Allting håller absolut världsklass, säger kompanjonen Thomas Sandström.

Nu har Padel Zenter öppnat på Hedenstorp. Det handlar om en riktig storsatsning med nio padelbanor, två banor för PadBol.

Thomas Sandström står bakom satsningen tillsammans med Zlatan Ibrahimovic.

Annons

Annons

Annons

Annons

De senaste åren har en rad padelanläggningar slagit upp portarna runt om i Jönköpings kommun. I dagarna smygöppnade ytterligare en.

Det handlar om Padel Zenter – en 3 600 kvadratmeter stor anläggning som Thomas Sandström står bakom tillsammans med fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. De båda lärde känna varandra för närmare 20 år sedan, innan Ibrahimovic lämnade Malmö för ett proffsäventyr utomlands.

– Vi är kompanjoner. Själva bygget har jag stått för, men vi har en dialog om vi känner att vi behöver bolla något med varandra. Han är väldigt intresserad av att det ska bli bra, säger Sandström.

– Jag har varit här i två veckor för att se till att allt fungerar. Vi vill inte att något ska haverera när anläggningen öppnar, därför är det viktigt att personalen vet hur det fungerar.

Satsat mycket pengar

Varför valde ni att satsa i Jönköping?

– Jag scannade marknaden och att vi hamnade här var mycket en tillfällighet, det var via bekantas bekanta. Andra aktörer har öppnat innan, men jag ser inte det som ett problem.

Sandström tror att det finns underlag för den här satsningen, trots den rådande konkurrensen.

– Jag stirrar mig inte blind på konkurrenterna utan vi vill göra det bästa här. Ju mer man spelar, desto högre krav får man. Jag tror på kvalitet i längden.

Annons

I anläggningen inryms nio padelbanor, två banor för PadBol, som är en mix av padel och fotbollstennis, konferensrum, shop, reception, stora gemensamma utrymmen och omklädningsrum.

Hur mycket pengar som har investerats vill Sandström inte gå in på, men det råder ingen tvekan om att det inte har snålats.

Annons

– Vi ville redan från första början skapa de absolut bästa förutsättningarna. Därför har vi letat efter de som är bäst på allting. Jag och Zlatan har samma bild av hur slutprodukten ska vara, och jag är väldigt nöjd med resultatet, förklarar han.

”Har precis börjat”

– Allting håller absolut världsklass. Hallen är byggd utefter hur vi vill ha en padelanläggning. Samtliga nio banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Vad gäller gräset har vi använt samma leverantör som på World Padel Tour. Vi har också högt i tak, hela elva meter. Vi investerar i ren luft från luftaggregat med högsta kvalitet för ett hälsosamt och komfortabelt inomhusklimat. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning. Vi har räknat ut var lysrören ska sitta för att skapa de bästa förutsättningarna.

Det har tidigare talats om att Zlatan Ibrahimovic ska närvara på invigningen, men hur det blir med den saken är oklart i nuläget.

– Han vill gärna komma hit, men det har med att göra om han är tillgänglig. Men han är väldigt intresserad av hur det ser ut. Vi har inte bestämt hur vi ska göra med invigningen, det kan bli en lagtävling på internationell nivå.

För ett år sedan öppnade Padel Zenter i Årsta, och fler anläggningar på gång.

– Vi har precis börjat, och det kommer mer. Vi får jättemycket förfrågningar på tomter, och när förutsättningarna är de rätta går vi vidare. Jag är trygg med att vi kan öka tempot med etableringar. Jag vill känna mig trygg med produkten, sedan finns det inga begränsningar, säger Thomas Sandström.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan