Annons

Annons

Annons

Annons

SHL 2018/19

HV-forwarden om heta situationen

Text: 

Matchserien var het redan på förhand och den har levt upp till förväntningarna. I lördagsmatchen var det två situationer runt Oscar Steen som rörde upp känslor - i tv-klippet ger Christoffer Törngren sin syn på tjuvnyp och stämningen på isen.

Inbäddat innehåll

Oscar Steen rappade Simon Önerud över handleden, men slapp utvisning för tilltaget. I slutet av den tredje perioden delade Christoffer Törngren ut en tackling i ryggen på Steen som mödosamt tog sig upp på benen och av isen. Efter tacklingen munhöggs Törngren, som spelade i Färjestad förra säsongen, med FBK-backen Mikael Wikstrand.

Annons

Annons

– De var väl inte jätteglada, men samtidigt är det hockey och man får vara beredd, säger Törngren.

I tv-klippet berättar han även om kvartsfinalserien, slutspelsformen och vad han gör mellan matcherna.

Christoffer Törngren gjorde en pigg match i kvartsfinal 2.

Fortsatta frågetecken

HV71 tränade ett kort ispass på måndagen. Varken Alexander Ytterell eller Joakim Andersson var med på träningen. Andersson klev av den andra matchen mot Rögle och har inte spelat sedan dess, Ytterell tvingades lämna isen i den första kvartsfinalen efter en hård tackling mot sargen.

– Jocke är väl närmast och vi testar honom imorgon på värmningen. Idag har vi åkt av oss lite och haft lite möten, så vi får se efter värmningen imorgon vilka vi åker upp med, säger Stephan "Lillis" Lundh.

Förutom Ytterell och Andersson saknades ytterligare ett par spelare. Bland annat Martin Thörnberg och Nils Andersson. Men deras medverkan i tisdagsmatchen ska inte vara i fara.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan