Annons

Annons

Annons

Jönköping

Åttonde generationens sportbil i Jönköping

Den nya Porsche 911:an är här. Stöpt i samma form som tidigare modeller men med en mer muskulär framtoning gjorde den ett stort avtryck på Los Angeles motor show i höstas. Nu finns den snart i Jönköping.

Den turboladdade sexcylindriga boxermotorn i Carrera S och Carrera 4S tar dig från 0-100 på en bra bit under fyra sekunder och intelligenta assistanslägen håller dig kvar på vägen.

Inbäddat innehåll

De breda hjulhusen omsluter de rejält tilltagna fälgarna och ger bilens mittparti ett slankt intryck. Interiört är det 70-talet som fått inspirera. Från den centralt placerade varvräknaren till de raka linjerna känns tidlösa och klassiska. Undantaget får sägas vara den 10,9” stora pekskärmen

Annons

Annons

Varnings- och bromsassistanssystemet ingår i standardutrustningen. De hjälper dig att upptäcka potentiella kollisioner med rörliga föremål och påbörjar nödbromsning om det blir nödvändigt. Night Vision Assist med värmekamera finns för första gången som tillval i 911:an. I den adaptiva farthållaren ingår automatisk avståndskontroll, start- och-stoppkontroll, ett reversibelt passagerarskydd och en autonom funktion för nödassistans.

Här hittar du Porsches modeller

Porsche i Jönköping

Under de senaste åren har Porscheförsäljningen tredubblats och i år är det Jönköpings tur att få en egen Porscheanläggning. Det innebär nyrekrytering.

-Porsche är ett otroligt starkt varumärke och därför söker vi nu en platschef som kommer få vara med och rekrytera sitt drömteam i Jönköping, berättar Rickard Magnusson, VD på Hedin Performance Cars.

Annons

Han menar att Porsche jobbar man inte bara för. Som anställd är man Porscheambassadör på heltid.

-Eftersom vi levererar drömmar måste våra medarbetare vara erfarna och kunniga. Som platschef söker vi någon som kommer från en liknande tjänst sedan tidigare.

I gengäld får den som arbetar på Porsche en unik möjlighet att få jobba med långsiktiga affärer och spännande kundmöten, menar han.

Porsche Borås

Annons

Annons

Till toppen av sidan