Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Populära konceptet öppnar nytt

Annons

Trenden med att dela kontor med andra företagare och entreprenörer fortsätter. Nu står det klart att coworkingbolaget DoSpace öppnar i Jönköping.

Annons

Annons

DoSpace är mitt i en Sverigeexpansion och Jönköping är en av de första städerna för etablering. Start upen påbörjar nu byggnation av sin femte sajt, den här gången i Tositos fastighet på Östra storgatan 9 i Jönköping.

– Jönköping är en spännande stad med ett starkt näringsliv mitt i Sveriges e-handelsmecka, säger Elin Schönquist, etableringsansvarig på DoSpace Jönköping, i ett pressmeddelande.

Ett 100-tal bolag och cirka 250 individer har i dag DoSpace som arbetsplats och bolaget planerar fördubbla den siffran under året.

– DoSpace Jönköping har plats för egenföretagare, start ups, bolag med 1-20 anställda och distansarbetare, säger Elin Schönquist.

Det nya coworking- och kontorshotellet, på cirka 1 000 kvadratmeter, i centrala Jönköping väntas stå klart i höst.

– Vi har sedan länge drivit eget kontorshotell i lokalerna på Östra storgatan och när vi fick kontakt med DoSpace så kändes det tryggt och roligt att få över vårt kontorshotell in i deras koncept, säger Tommy Fritz, vd på Tosito AB, i pressmeddelandet.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy