Annons

Annons

Annons

Med appen får du koll på city

HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN JÖNKÖPING CITY

Vill du veta vad som händer i City? Använd appen Jönköpings City. Där finns alla svar du behöver, från vilka evenemang som är på gång till butikernas öppettider och erbjudanden och mycket mer.

Det går nu att vara uppdaterad i mobilen och ha koll på vad som händer i city.
Öppna bild i helskärmsläge

–Tack vare telefonen är det enkelt att hålla sig ajour med utbudet i city. Det är en levande app som uppdateras hela tiden. Därför gäller det att kolla den ofta för att se vad som är på gång och få del av butikernas nyheter och erbjudanden, säger Helena Malm, marknadsansvarig på Jönköping City.

Annons

Jönköpings City app lanserades våren 2017. Den har på två år blivit en succé. Tiotusen har hittills laddat ner den.

–Det är vi väldigt nöjda med, samtidigt som vi givetvis hoppas att fler ska bli intresserade av den. Vi vet att de som har den utnyttjar den frekvent vilket såklart känns bra för vår del, säger hon.

Annons

Appen visar butikernas senaste erbjudanden och mycket mer.
Öppna bild i helskärmsläge

Cityappen har en mängd olika funktioner som besökaren i stadskärnan har nytta av. Den visar exempelvis var det finns parkeringshus, toaletter, apotek och restaurangernas lunchmenyer.

Men inte bara det.

Den berättar även hur shoppingvädret ska bli och innehåller länkar med de senaste nyheterna från Jönköpings olika mediehus.

Många event

Det händer mycket i city. Här genomförs allt från stora klassiska evenemang som Restaurangveckan, Jönköpings Marknad och Julskyltningen, men också nya som Cityloppis, Tipspromenad och Kulturlördag,

–I appen går det att hitta information om alla årets evenemang. Man ser vad som händer, och får också all praktisk information om när det händer och var i city det händer, säger Helena Malm.

En av funktionerna i appen är Citydealen där butikerna lägger upp sina erbjudanden och nyheter. Det kan exempelvis vara rabatter på varor som exempelvis köp tre betala för två.

Annons

–Citydealen är väldigt uppskattad och som vi ser det den kanske viktigaste delen i appen. Den som regelbundet håller koll där kan ta del av finfina erbjudanden och rabatter, säger Helena Malm.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan