Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljungarum

Ny VD och tio nya på väg in

Marcus Lidhed, ny VD för En appstudio.

Annons

En appstudio, som ägs av Huset invest, har sedan starten byggt och utvecklat app-och webbaserade lösningar. Bolaget har upplevt en stor efterfrågan på strategi- och rådgivningstjänster kopplat till digital utveckling.

_____________________________________________________________________________________

Som en konsekvens av detta breddar En appstudio sitt erbjudande till att även innehålla, utöver befintlig app- och webbutveckling, strategi och affärsutveckling inom digitalisering, marknadsföring i digitala kanaler. Ett led i förändringen av En appstudios verksamhet är rekryteringen av Marcus Lidhed som ny VD för verksamheten.

Annons

Annons

Marcus kommer närmast från rollen som konsultchef och projektledare på Consid. Han har också varit t.f. ansvarig för Jönköpingskontoret under en period.

Innan sin tid på Consid var Marcus VD för ett tillverkande företag i regionen.

- Jag tror och hoppas att mina tidigare erfarenheter kommer att bidra till en framgångsrik utveckling av En appstudio. Många företag står idag inför nya utmaningar med nya krav på digitalisering och innovation. Här kommer En appstudio att kunna spela en roll och hjälpa dessa företag med en digital strategi och lösningar som deras behov, säger Marcus Lidhed, VD En appstudio i ett pressmeddelande

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy